Estany fred industrial i climatització

Tornar a la pantalla inicial
 
info1251@fred.com
Enviar un correu electrònic
Mapa de la web
Muntatge i assistència tècnica en fred i climatització
Català fred industrial i climatització
Español, frío industrial y climatización
 
J. ESTANY S.L.
Pol. Ind. Bufalvent
C. Miquel Servet, 12-14
Apt. correus 669
08243 MANRESA (Barcelona)
Tel. 93 873 79 94
Fax 93 874 14 55
estany
 
 
 
 
Presentació de l'empresa
Venda instal·lació i manteniment d'equips de fred industrial
Façana de les instal·lacions d'Estany

Estany, va néixer com a empresa familiar el 1968, oferint en una primera etapa el servei tècnic en reparació d’electromecànica. Amb el pas del temps, però, l’empresa es va especialitzar en el món del fred, i la realització de muntatges i instal·lacions de fred industrial, comercials i també de climatització.

Els anys transcorreguts, així com el gran nombre de projectes realitzats, i necessitats solucionades a un gran nombre de clients i empreses de grans i petites dimensions, i de tots els sectors, han aportat una notable experiència que avui dia es tradueix en una garantia de fiabilitat i rendibilitat en totes les seves instal·lacions tant de fred i climatització com d’aire condicionat.

Actualment, J. Estany i EIF son una empresa altament especialitzada en la refrigeració i la climatització a tots els nivells, i amb capacitat per al desenvolupament dels projectes i la realització d’instal·lacions de tota mena, sempre trobant la solució més adient a cada cas per a assegurar resultats òptims.

Després de gairebé quaranta anys, J. Estany, S.L. manté el mateix esperit familiar i filosofia: garantir un servei complet al client, amb la màxima qualitat possible, la màxima rapidesa i eficiència, adaptant els serveis d’instal·lació manteniment, reparacions i lloguer de maquinària de fred i climatització, i productes oferts a les necessitats des cas concret.

Per a aconseguir aquestes fites, el treball s’ha de desenvolupar amb el màxim rigor i serietat, tenint cura de l'organització i la formació del personal per a poder mantenir els nivells de qualitat en totes les instal·lacions tant de fred com de climatització, independentment de si es tracta d’indústria, domèstic o comercial.

La infraestructura de que disposa J. Estany, S.L., és de primer ordre, la situació de l’empresa a Manresa, i una gran flota de vehicles totalment equipats, permet a J. Estany, S.L. a més poder oferir una resposta ràpida en cas d’urgències.

PER A ESTANY L'IMPORTANT ÉS ASSOLIR NOUS REPTES I MILLORAR DIA A DIA ELS SERVEIS, OFERINT COM SEMPRE LA MÀXIMA QUALITAT ADAPTADA A LES NECESSITATS DEL CLIENT

Assessorament per a instal·lacions frigorífiques
Reparació d'equips refrigeradors i climatització
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 
Refrigeració industrial i comercial