Estany fred industrial i climatització

Tornar a la pantalla inicial
 
info1251@fred.com
Enviar un correu electrònic
Mapa de la web
Muntatge i assistència tècnica en fred i climatització
Català fred industrial i climatització
Español, frío industrial y climatización
 
J. ESTANY S.L.
Pol. Ind. Bufalvent
C. Miquel Servet, 12-14
Apt. correus 669
08243 MANRESA (Barcelona)
Tel. 93 873 79 94
Fax 93 874 14 55
Serveis
 
REFRIGERACIÓ COMERCIAL I INDUSTRIAL
AÏLLAMENTS TÈRMICS I ACÚSTICS
AIRE ACONDICIONAT
CLIMATITZACIÓ INDUSTRIAL
CONTROL INTEL·LIGENT
MANTENIMENT
EXPOSITORS COMERÇOS
LLOGUER MAQUINÀRIA
Aire condicionat per a particulars i domèstic
 
Instal·lació d'aïllaments tèrmics
Venda instal·lació i manteniment d'equips de fred industrial
Instal·ladors de pannells per a refrigeració industrial

J. Estany, S.L. com a empresa dedicada a la refrigeració industrial, és empresa instal·ladora, i a més distribuïdora de pannells i tancaments aïllants de poliuretà. Aquests pannells, en una empresa de refrigeració industrial, tenen com a primera utilitat la construcció de cambres frigorífiques de qualsevol mida per a la conservació d’aliments, des de cambres frigorífiques de petites dimensions per a carnisseries, fins al folrat de recintes com magatzems logístics per a productes làctics i alimentaris, i també sales on s’ha de treballar a temperatures controlades, com és el cas de la manipulació d’aliments per als que no es pugui trencar la cadena de fred (sales blanques).

De tota manera, en disposar de la tecnologia més exigent en aquest tipus de construccions, J. Estany, S.L., també instal·la pannells aïllants de poliuretà per a altres finalitats, ja que quan el temps és el primer punt que es mira per a fer una instal·lació, es contempla fer els tancaments interiors (oficines, lavabos, magatzems, obradors, i tota mena de cambres frigorífiques) amb pannells de poliuretà injectat.

Aquest tipus de pannells, permeten muntar ràpidament les divisòries dels recintes sense necessitat d’obres, que d’altra banda sempre s’acaben allargant més del previst. A més, els tancaments de pannells de poliuretà, ofereixen unes característiques d’aïllament tèrmic i acústic notables, de manera que a més de l’agilitat que s’aconsegueix per al seu muntatge, també ofereixen altres avantatges com el major aïllament tèrmic i acústic.

Pel que fa a acabats i composició, els pannells aïllants, ofereixen diverses possibilitats, tot i que habitualment en el seu interior contenen poliuretà, també existeix la possibilitat que sigui llana de roca, i en menor mesura altres materials. Exteriorment, poden tenir acabats llisos o nervats, de manera que s’adaptin a les instal·lacions el millor possible.

En una cambra frigorífica, o una sala per a treballar en fred, el darrer detall de qualitat el marquen els llocs d’entrada, i per on han de passar les persones que entrin o surtin. En aquests punts, i per a garantir al màxim que es conservi la temperatura, cal estudiar la situació i necessitats per a valorar el tipus de portes i finestres (si calen) més adequats, ja que depenent de la quantitat i tipus de transit, les portes poden haver de ser pivotants, corredores, corredores automàtiques (que incorporen mecanismes de seguretat), o bé de vaivé, d’una o bé de dues fulles, atenent si a més de persones hi han de transitar carretons, o qualsevol altre sistema de transport.

Assessorament per a instal·lacions frigorífiques
Reparació d'equips refrigeradors i climatització
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 
Refrigeració industrial i comercial