Estany fred industrial i climatització

Tornar a la pantalla inicial
 
info1251@fred.com
Enviar un correu electrònic
Mapa de la web
Muntatge i assistència tècnica en fred i climatització
Català fred industrial i climatització
Español, frío industrial y climatización
 
J. ESTANY S.L.
Pol. Ind. Bufalvent
C. Miquel Servet, 12-14
Apt. correus 669
08243 MANRESA (Barcelona)
Tel. 93 873 79 94
Fax 93 874 14 55
Serveis
 
REFRIGERACIÓ COMERCIAL I INDUSTRIAL
AÏLLAMENTS TÈRMICS I ACÚSTICS
AIRE ACONDICIONAT
CLIMATITZACIÓ INDUSTRIAL
CONTROL INTEL·LIGENT
MANTENIMENT
EXPOSITORS COMERÇOS
LLOGUER MAQUINÀRIA
Aire condicionat per a particulars i domèstic
 
Venda i instal·lació d'aire condicionat
 
 
 
Venda instal·lació i manteniment d'equips de fred industrial
Aire condicionat per a empreses i indústria

Confort i filtratge

En els temps en què vivim, cada vegada està adquirint major importància el confort i la salut mediambiental. Som conscients que cal aplicar sistemes per a mantenir una temperatura i qualitat d’aire òptims, eficaços, silenciosos i amb el màxim respecte pel medi ambient.

Per a aconseguir temperatures de confort i nivells de filtratge que permetin mantenir una qualitat de l’aire òptima, tant pel que fa a condicions laborals com en l’àmbit domèstic, una opció és la instal·lació d’aparells d’aire condicionat. Avui dia, però, els aparells d’aire condicionat tenen una doble funció, ja que en incorporar bomba de calor, també permeten disposar d’aire calent a l’hivern amb consums mínims.

A l’època actual, la massificació de la oferta i la demanda en aparells d’aire condicionat, fonamentalment per a us domèstic, locals comercials, i oficines, i en menor mesura també a nivell industrial. Ha provocat la proliferació de marques econòmiques d’equips d’aire condicionat, alhora que de venedors i instal·ladors que no tenen com a objectiu el correcte funcionament dels aparells, ni el consum final, si no realitzar el màxim d’instal·lacions, descuidant per tant l’atenció de cadascuna d’elles. El resultat, en molts casos son instal·lacions d’aire condicionat que no tenen la capacitat frigorífica necessària per als espais que han de climatitzar, refrigerants antics, i alts consums energètics. En aquest entorn, es fa difícil decidir-se per un equip d’aire condicionat sense córrer seriosos riscos.

Confiar en especialistes en climatització domèstica, comercial o industrial, evitarà pèrdues de temps, deficiències en el rendiment, i garantirà la funcionalitat dels aparells d’aire condicionat un cop instal·lats, ja que els aparells d’aire condicionat comprats amb el consell d’un expert son instal·lats amb l’assessorament adequat, permeten tenir les màximes garanties, i a més habitualment son aparells de primera línia i màxima qualitat (sistemes que mantenen una temperatura i qualitat d’aire òptims, eficaços, silenciosos i amb el màxim respecte pel medi ambient), que s’acompanyen des del primer dia dels programes de manteniment necessaris per a poder utilitzar-los en les millors condicions i durant el màxim temps possible. La instal·lació dels aparells d’aire condicionat per part d’especialistes, permet que disposin a més de la millor garantia de manteniment, i, si es dona el cas, de reparacions.

J. Estany, S.L., treballa amb les principals marques d’aire condicionat, a més de ser INSTAL·LADOR MÀSTER de DAIKIN a Manresa i el Bages, també és instal·lador d’aires condicionats de marques com Climaveneta, Hitecsa, Mitsubishi, General i Hitachi entre d’altres.

Assessorament per a instal·lacions frigorífiques
Reparació d'equips refrigeradors i climatització
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 
Refrigeració industrial i comercial