Estany fred industrial i climatització

Tornar a la pantalla inicial
 
info1251@fred.com
Enviar un correu electrònic
Mapa de la web
Muntatge i assistència tècnica en fred i climatització
Català fred industrial i climatització
Español, frío industrial y climatización
 
J. ESTANY S.L.
Pol. Ind. Bufalvent
C. Miquel Servet, 12-14
Apt. correus 669
08243 MANRESA (Barcelona)
Tel. 93 873 79 94
Fax 93 874 14 55
Serveis
 
REFRIGERACIÓ COMERCIAL I INDUSTRIAL
AÏLLAMENTS TÈRMICS I ACÚSTICS
AIRE ACONDICIONAT
CLIMATITZACIÓ INDUSTRIAL
CONTROL INTEL·LIGENT
MANTENIMENT
EXPOSITORS COMERÇOS
LLOGUER MAQUINÀRIA
Aire condicionat per a particulars i domèstic
 
Venda i instal·lació d'aire condicionat
 
 
 
Venda instal·lació i manteniment d'equips de fred industrial
split paret vrv

Aire Condicionat domèstic i comercial

En petites instal·lacions d’aire condicionat, cal estudiar les necessitats reals de l’espai en que es vulgui realitzar la climatització. Alhora que també cal tenir en compte el consum dels equips. J. Estany, S.L., recomana la instal·lació d’equips respectuosos amb el medi ambient, i de baix consum, ja que si bé en un primer moment la instal·lació d’equips d’aire condicionat de primera qualitat pot resultar més costosa, els sistemes existents en l’actualitat, fan que a llarg terme permetin un gran estalvi.

Cal recordar, però que tots els equips d’aire condicionat, tant per a us domèstic com comercial o bé per a la climatització d’oficines, necessiten un manteniment, que s’ha de dur a terme periòdicament. Només així s’aconsegueix el màxim rendiment dels aparells amb el mínim consum durant anys.

Sistemes VRV III (de DAIKIN):
J. Estany, S.L., és instal·lador màster de DAIKIN a Manresa i el Bages. Com a tal, disposa de les darreres innovacions d’una de les marques més prestigioses de l’actualitat.
El sistema VRV III (Cabal de Refrigeració Variable), ofereix la possibilitat de fer funcionar fins a 64 unitats interiors per sistema. Aquest sistema, permet, a més de l’avantatge evident d’instal·lar una sola màquina a l’exterior, reduint notablement la ocupació de l’espai, i un estalvi important en la resta de les instal·lacions, ja que totes les conduccions poden realitzar-se en sèrie.

A més, aquest sistema en combinació amb un compressor inverter, permet mantenir unes temperatures més constants, i incrementar l’eficiència, reduint el consum fins un 30%.

No cal dir, que en utilitzar només una part dels equips d’aire condicionat instal·lats, el consum es redueix, permetent per tant un important estalvi energètic.
Els equips, a més es poden gestionar amb sistemes de control individuals o centralitzats.

Una altra possibilitat per a millorar la qualitat de vida tant al lloc de treball com als comerços i oficines, son els nous sistemes inverter, amb control d’humitat i filtres, URURU SARARA de DAIKIN.

La innovació d’aquest sistema de climatització, consisteix en que els aparells d’aire condicionat, no només serveixen per a regular la temperatura, si no també la humitat i la ventilació de l’espai.

Els avantatges del sistema URURU SARARA, son fonamentalment que en controlar la humitat de l’aire, eviten els inconvenients habituals de l’aire condicionat per a les persones.

El sistema URURU SARARA, en controlar i evitar els excessos d’humitat i sequedat de l’ambient, afavoreix el bon funcionament del sistema respiratori, ja que evita la propensió tradicional provocada pels aires condicionats a assecar l’aire, cosa que provoca el mal de coll, la sequedat de la gola, i en darrer terme refredats, permetent, una vegada més millorar les condicions de treball, i en conseqüència la productivitat.

En la climatització de comerços, és especialment important la instal·lació de bons aparells d’aire condicionat, així com seguir un correcte manteniment, amb vistes a aconseguir un millor rendiment, evitar les avaries, i mantenir un consum òptim.

Assessorament per a instal·lacions frigorífiques
 
Reparació d'equips refrigeradors i climatització
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 
Refrigeració industrial i comercial