Estany fred industrial i climatització

Tornar a la pantalla inicial
 
info1251@fred.com
Enviar un correu electrònic
Mapa de la web
Muntatge i assistència tècnica en fred i climatització
Català fred industrial i climatització
Español, frío industrial y climatización
 
J. ESTANY S.L.
Pol. Ind. Bufalvent
C. Miquel Servet, 12-14
Apt. correus 669
08243 MANRESA (Barcelona)
Tel. 93 873 79 94
Fax 93 874 14 55
Serveis
 
REFRIGERACIÓ COMERCIAL I INDUSTRIAL
AÏLLAMENTS TÈRMICS I ACÚSTICS
AIRE ACONDICIONAT
CLIMATITZACIÓ INDUSTRIAL
CONTROL INTEL·LIGENT
MANTENIMENT
EXPOSITORS COMERÇOS
LLOGUER MAQUINÀRIA
Aire condicionat per a particulars i domèstic
 
Muntatge i manteniment de sistemes de climatització industrial
 
 
 
Venda instal·lació i manteniment d'equips de fred industrial
Sistema evaporatiu per nau industrial

Sistemes evaporatius

Els sistemes evaporatius, tenen com a gran utilitat reduir les temperatures extremes a les que s'arriba a l'estiu. Sense variar massa la instal·lació existent , garanteixen baixar la temperatura de 5 a 7 ºC. Aquests sistemes evaporatius, es poden situar tant a la teulada de naus industrials com a les parets, i fins i tot al terra.

Els sistemes evaporatius, basen el seu funcionament en el pas d'un volum d'aire per uns pannells humectadors que provoquen una reducció de la temperatura i incrementant el seu grau d'humitat. Aquesta característica, a més els fa ideals per a la utilització en ambients calents, i secs , no només per la millora que representen per al benestar del personal, sinó també per la que representa per a la manipulació i operacions que es realitzen amb una àmplia gamma de materials (entre els que destaquen fil, paper i derivats, envasos, plàstic...). D'altra banda, en tenir un ambient més humit, s'evita la pols, i pel seu funcionament, representen un bon sistema de ventilació industrial, ja que l'ambient resultant és molt més net, aportant una renovació d'aire.

Pel que fa a l'impacte en el medi ambient, els sistemes evaporatius, son totalment ecològics, ja que per al seu funcionament, no necessiten refrigerants, únicament aigua i electricitat.

Un complement dels sistemes evaporatius, son les extraccions d'aire mitjançant ventiladors amb gran cabal, i baix consum. Per a necessitats que ho requereixin, les instal·lacions d'extraccions d'aire, poden ser mòbils.

Entre els àmbits d'aplicació dels sistemes evaporatius, destaquen les plantes industrials, magatzems, indústries gràfiques, pintures, productes volàtils, components electrònics, fàbriques de confecció i tèxtils en general, fàbriques de plàstic, indústria paperera, fundicions, locals comercials, discoteques, indústria de la fusta, indústria agroalimentària, granges, hivernacles...
Assessorament per a instal·lacions frigorífiques
 
Reparació d'equips refrigeradors i climatització
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 
Refrigeració industrial i comercial