Estany fred industrial i climatització

Tornar a la pantalla inicial
 
info1251@fred.com
Enviar un correu electrònic
Mapa de la web
Muntatge i assistència tècnica en fred i climatització
Català fred industrial i climatització
Español, frío industrial y climatización
 
J. ESTANY S.L.
Pol. Ind. Bufalvent
C. Miquel Servet, 12-14
Apt. correus 669
08243 MANRESA (Barcelona)
Tel. 93 873 79 94
Fax 93 874 14 55
Serveis
 
REFRIGERACIÓ COMERCIAL I INDUSTRIAL
AÏLLAMENTS TÈRMICS I ACÚSTICS
AIRE ACONDICIONAT
CLIMATITZACIÓ INDUSTRIAL
CONTROL INTEL·LIGENT
MANTENIMENT
EXPOSITORS COMERÇOS
LLOGUER MAQUINÀRIA
Aire condicionat per a particulars i domèstic
 
Refrigeració comercial i industrial
 
 
 
Venda instal·lació i manteniment d'equips de fred industrial
Cambra de conservació logística

Cambres de conservació

J. Estany, S.L. com a empresa especialitzada en fred, ofereix als seus clients el desenvolupament dels projectes de cambres frigorífiques positives, la construcció de cambres de conservació de totes les mides i capacitats, i per a tota mena d’aliments, des de la cambra de conservació per a una botiga de comestibles, fins a cambres positives industrials per a productes càrnies, verdures, fruites, làctics, peix, marisc, pa, xocolata, etc..., així com el seu manteniment.

Per a la fabricació de les cambres de conservació, J. Estany, S.L., utilitza pannells aïllants, que permeten un muntatge ràpid, alhora que permeten oferir unes garanties superiors pel que fa a qualitat i durabilitat.

La utilitat de les cambres de conservació (o cambres positives), és la refrigeració dels aliments, tot disminuint la temperatura fins a temperatures lleugerament per sobre del punt de congelació. A aquestes temperatures, l’aigua de constitució dels aliments es manté líquida, i la degradació dels aliments es ralentitza, podent mantenir les propietats dels aliments inalterables durant un període de temps el més llarg possible.

Cal saber que, per a la instal·lació de cambres frigorífiques a temperatura positiva, és imprescindible realitzar un estudi de les necessitats del producte, en el que s’han de tenir en compte les dades facilitades pel client, i l’entorn de la ubicació final. Només així es pot aconseguir un rendiment òptim amb el mínim consum.

Les cambres frigorífiques que construeix J. Estany, S.L., fonamentalment van destinades a Centres logístics, escorxadors, sales d’especejament i manipulació d’aliments, supermercats, restaurants i hotels, així com també és instal·lador de petites cambres positives per a particulars i comerços.

Assessorament per a instal·lacions frigorífiques
 
Reparació d'equips refrigeradors i climatització
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 
Refrigeració industrial i comercial